Monthly Archives: October 2015

Kurus Bak kerengga

nak kurus tapi anda seorang yang malas bersenam?kami memang mencari orang seperti anda.Kalau anda senam itu bonus bagi anda,kalau anda malas bersenam anda kena cari sesuatu untuk buang lemak-lemak anda

Memperkenalkan Produk islim dimana produk ini berkesan untuk menurunkan berat badan anda,menyekat selera makan anda dan yang pasti anda kurus secara sihat dan selamat

11015928_955042464519491_496376063681573428_n

Adakah anda sudah ketemu produk kurus yang anda patut cuba?jangan tangguh lagi kerana produk ini sangat sesuai untuk lelaki dan perempuan.Berminat untuk dapatkannya boleh whatsapp kami di 0187690944 @ 0139296308

JIKA BERMINAT UNTUK MENEMPAH SILA KLIK SINI

LAYARI PAGE FACEBOOK KAMI UNTUK INFO LANJUT Manjejue Beauty Shop

Kurus dalam masa 15 hari

10402472_974946672529070_206107678210477874_n 11025744_971410726215998_4139373093447441495_n

 

Ini lah dia owner Manjejue Beauty Shop iaitu Juliza binti jum.nak tahu apa rahsia dia kembali kurus?nak tahu apa makanan yang dia amalkan sepanjang consume islim?nak tahu apa kelebihan bila anda makan islim.

Islim ni Produk keluaran bumiputera,ada kelulusan KKM,GMP & HALAL juga.100% diperbuat daripada bahan semulajadi.tiada kesan sampingan seperti cirit birit,loya,sakit perut,pening atau sebagainya.

Anda perlukan produk ini,apa tunggu lagi Whatsapp kami sekarang 0187690944 / 0139296308

Kehebatan Serum Glowing

Bermacam-macam serum dah anda pakai?namun tidak nampak hasilnya?kenapa anda tidak mencuba serum keluaran DMS360.


14717316_750830228388032_6869761440547246562_n 14089300_721526941318361_735625060220927810_n 14494625_741633185974403_5897627376966379820_n

TAHUKAH ANDA KEHEBATAN SERUM GLOWING INI:
💝 PORI BESAR boleh mengecil
💝 JERAWAT boleh hilang
💝 KUSAM boleh putih gebu
💝 JERAGAT boleh glowing
💝 Tiada kesan pengelupasan
💝 Berteknologi tinggi
💝 Tiada kesan sampingan
💝 Selamat digunakan

KENAPA SERUM Vitamin C Sangat Best ?
💝 Sebab selesa sangat bila pakai
💝 Tak melekit langsung
💝 Cepat menyerap
💝 Tak berminyak
💝 Muka jadi segar dan lebih anjal
💝 Senang mudah dipakai

HARGA RM 70.00 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)

JIKA BERMINAT UNTUK MENEMPAH SILA KLIK SINI

LAYARI PAGE FACEBOOK KAMI UNTUK INFO LANJUT

Manjejue Beauty Shop

Cerahkan Kulit Dengan Glutax

impikan kulit cerah sekata,bukan sahaja cerah diwajah malah seluruh badan juga inginkan kecerahan yang optimum.Belum jumpa produk yang mampu mencerahkan kulit anda?Dapatkan Glutax anda sekarang.

GLUTAX PUTIH GEBU DAN BERKILAUAN BAK REMAJA
SESUAI UTK LELAKI..WANITA ( SEMUA PERINGKAT UMUR )
– BEBAS JERAWAT, PARUT DAN BINTIK HTAM
– MEMBANTU MEUTIHKAN KULIT KESELURUHAN BADAN , WAJAH ,
– IA MENGECUTKAN JERAWAT DIWAJAH
– MENGURNAGKAN KEDUTAN DAN GARIS HALUS
– IA MELEMBAPKAN KULIT WAJAH
– IA MENAMBAHKAN KOLAGEN DALAM KULIT BAGI MENEGANGKAN KULIT WAJAH
– MENGANDUNGI KANDUNGAN ANTIOKSIDA YG MELAMBATKAN PROSES PENUAAN

12072797_1643530745885708_1107895919897848048_n

15598_1082971105064282_6624356065120984903_n

GLUTAX DERMAX SUPERSKIN

HARGA RM100/1BOTOL

2BOTOL RM150

JIKA BERMINAT UNTUK MENEMPAH SILA KLIK SINI

LAYARI PAGE FACEBOOK KAMI UNTUK INFO LANJUT

Manjejue Beauty Shop

Produk Kuruskan Badan

GEMUK?BOROI?TEMBAM?CHUBBY?
Anda mempunyai masalah di atas?sering diejek dengan kata-kata yang menyakitkan hati?selalu menangis mengenang nasib badan yang tak pernah kurus-kurus.Rasa bagai tiada harapan?

Buang semua pemikiran sebegitu kerana saya sedia membantu anda.Inginkan berat badan ideal seperti zaman anak dara dahulu?saya akan realisasikan Impian anda.Nak tahu bagaimana caranya?

Memperkenalkan Produk islim,keluaran Dermax superskin.Produk terlaris abad ini,Mempunyai beratus-ratus testimoni

12086757_1070999166257153_411836667_n

PRODUK ISLIM (RM80)

Islim ( Slimming herb )
Khasiat
〰〰〰
-Menurunkan Berat Badan
– Melangsingkan dan Mengecilkan Perut Menggeleber
– Membakar dan Menguraikan Lemak Tepu
– Mengurangkan Nafsu Makan dan Melawaskan Pembuangan Air Besar
– Melancarkan Sistem Pencernaan
– Menegangkan dan Membentuk Otot Perut

INGIN MELIHAT TESTIMONI YANG DAH BERJAYA KURUS SILA KLIK SINI

JIKA BERMINAT UNTUK MENEMPAH SILA KLIK SINI

LAYARI PAGE FACEBOOK KAMI UNTUK INFO LANJUT

Manjejue Beauty Shop

Masalah Jerawat pada wajah

Tanpa kita sedari hampir 60% rakyat malaysia mempunyai masalah kulit wajah terutamanya JERAWAT.Golongan wanita adalah paling ramai yang mengalami masalah jerawat ini.Tahukah anda jerawat jika tidak diubati akan menjadi lagi parah dan membuatkan kulit anda bertambah teruk dan meninggalkan parut-parut yang menjengkel kan di wajah anda.

Apakah alternatif anda untuk masalah sebegini?biarkan sahaja?hanya mampu berserah?itu bukan penyelesaiannya.Abad ini pelbagai skincare di keluarkan oleh Syarikat-syarikat pengeluar produk kecantikan.Untuk memastikan produk yang anda guna itu selamat dan berkesan anda harus memilih produk Yang terbaik.

Produk Dms360 merupakan produk yang paling sesuai untuk wanita kulit asia yang mempunyai masalah jerawat.Tiada pengelupasan,tiada gatal-gatal atau kemerahan.Produk ini lebih jimat dan berbaloi dengan harga nya

12092279_1070999116257158_1850308032_n

Memperkenalkan Set lengkap DMS360

-Sabun Honeydew,Krim Siang,Krim Malam,Serum Glowing & Cream360

HARGA : RM260

JIKA BERMINAT UNTUK MENEMPAH SILA KLIK SINI

LAYARI PAGE FACEBOOK KAMI UNTUK INFO LANJUT

Manjejue Beauty Shop

Kebaikan Skincare DMS 360

Skincare DMS360 merupakan skincare yang terbaik diAsia dan mendapat pengiktirafan itu.Tidak mustahil jika nama Skincare ini menjadi sebutan Ramai sehingga ke luar negara.

Didatangi dengan set asas nya yang mempunya Sabun Honey dew,Krim siang dan krim malam.Set asas ini mampu tahan selama 2 bulan pengunaan.

Antara kebaikan nya adalah :

DMS 360 yg TERBUKTI mampu merawat :-

yan-edit

🐵 Jerawat / Parut Jerawat
🐵Blackhead / Whitehead
🐵Cela / Tompokan Hitam
🐵Liang Pori Terbuka
🐵Jeragat / Pigmentasi
🐵Mencerahkan Kulit
🐵Sesuai Untuk Kulit Sensitif / Kering / Berminyak
🐵Meratakan Tona Kulit Muka
🐵Mengurangkan Kedutan / Garisan Halus
🐵Mengawal Minyak Berlebihan
🐵Memberi Kelembapan Kulit
🐵Memperbaiki / Mengaktifkan Sel Kulit Yg Rosak
🐵Melambatkan Proses Penuaan
🐵Menegangkan Kulit Muka