All posts by jue123

Tambah side income

DROPSHIP

“Nak berniaga tapi takde modal?
Takde kedai?
Taknak simpan stok barang?
Jangan risau semua tu !Inilah peluang keemasan untuk anda tambah pendapatan part-time ataupun full-time !
Berniagalah secara dropship produk-produk kecantikan dan kesihatan yang betul-betul laris dan margin tinggi !

Anda berminat untuk menjadi Agen Dropship  ?

5 kelebihan yang anda akan dapat :
1. Tak perlu simpan stok barang.
2. Tak perlu keluarkan modal.
3. Tak perlu pos barang.
4. Keuntungan daripada hasil jualan .
5. Repeat order dari customers.

Anda cuma perlu 
1. Promote produk 
2. Closing Customer
3. Serahkan tracking number produk yang kami pos kepada customer anda.

Nak tahu lebih lanjut? 
SMS / WhatsApp sekarang ke nombor 0139296308( Jue ) untuk maklumat lanjut.
Terima kasih.   

SERUM STEMCELL PENGUBAT JERAGAT,JERAWAT



14117911_1222198447830649_894559679045388580_n 14292384_1233588606691633_3308434992077414472_n

KEHEBATAN SERUM STEMCELL…..
 Tak Payah nak suntik2!!! 💉💉💉
 Tak Payah telan2!!! 🙊🙊🙊
✔ Hanya sapu je pada muka!!! 👸👸👸

👄 Serum meresap sampai 7 lapisan kulit taw!!!
👄 Kesan seawal 3 hari!!!
👄 100% ekstrak epal!!!
👄 Kulit muka semakin anjal & cerah berseri2 5x awet muda!!!
👄 Tak ada kedutan & garisan halus!!!
👄 Boleh hilangkan eyebag!!!
👄 Boleh merawat kulit yg rosak akibat guna kosmetik yg ada bahan kimia!!!
👄 Mampu mengecut & merawat jerawat, parut2 jerawat n jeragat

JIKA INGIN ORDER WHATSAPP SAYA TERUS 013-9296308

Kopi Montok

12273145_1086870978003305_109795603_n 12042908_1503822216578798_7448983287470881527_n 12178025_1512849329037967_1624013380_n 12270297_1086870981336638_2079905522_n

APA KELEBIHAN KOPI MONTOK???

◆ MEMBENTUK KEMBALI PAYU DARA

◆ MENGANJALKAN PAYU DARA YG KENDUR

◆ PAYU DARA MENJADI LEBIH BULAT DAN MONTOK

◆ MEMBESARKAN PAYU DARA YG KECIL

◆ MENAIKKAN DAN MEMEJALKAN PUNGGUNG

◆ MEMBENTUK KEMBALI BENTUK BADAN YG RAMPING

◆ MENAMBAH KEINGINAN UTK BERSAMA

◆ MENAMBAH TENAGA DAN MENGURANGKAN RASA LAPAR

Secawan kopi montok menjadikan anda wanita hebat dan menawan

1 botol 15 sachet

1 sachet sehari

Kesan nya??? MONTOKKKKKKKK

Ingin kelihatan montok?jom whatsapp untuk dapatkan produk ni 013-9296308

Mencerahkan kulit

Anda masih tercari-cari produk pencerahan untuk seluruh badan?Ada yang muka putih tangan gelap pula.Jangan risau kami ada sesuatu untuk anda..Iaitu Glutax keluaran Dermax Superskin 360


14657470_911700615641522_3240933249262747532_n 14695384_1245842328820679_1281836371154097396_n glutax

GLUTAX DERMAX SUPERSKIN 360
kenapa Glutax..?

10 X fair & glow skin effect
100 X pure Collagen whitening

Kebaikan :-
💋. Memutihkan warna kulit
💋 Meningkatkan keanjalan Kulit
💋 Membantu memulihkan kesan parut luka
💋 Mencegah perubahan warna ketika terdedah kepada cahaya matahari.
💋 Mengurangkan garis halus & kedutan
💋Melembabkan Kulit
💋 Anti-pigmentasi dan mencegah jerawat
HEBAT BUKAN??

RM100 UNTUK 1BOTOL

Berminat untuk mendapatkannya terus Whatsapp kami 0139296308

Kurus Bak kerengga

nak kurus tapi anda seorang yang malas bersenam?kami memang mencari orang seperti anda.Kalau anda senam itu bonus bagi anda,kalau anda malas bersenam anda kena cari sesuatu untuk buang lemak-lemak anda

Memperkenalkan Produk islim dimana produk ini berkesan untuk menurunkan berat badan anda,menyekat selera makan anda dan yang pasti anda kurus secara sihat dan selamat

11015928_955042464519491_496376063681573428_n

Adakah anda sudah ketemu produk kurus yang anda patut cuba?jangan tangguh lagi kerana produk ini sangat sesuai untuk lelaki dan perempuan.Berminat untuk dapatkannya boleh whatsapp kami di 0187690944 @ 0139296308

JIKA BERMINAT UNTUK MENEMPAH SILA KLIK SINI

LAYARI PAGE FACEBOOK KAMI UNTUK INFO LANJUT Manjejue Beauty Shop

Kurus dalam masa 15 hari

10402472_974946672529070_206107678210477874_n 11025744_971410726215998_4139373093447441495_n

 

Ini lah dia owner Manjejue Beauty Shop iaitu Juliza binti jum.nak tahu apa rahsia dia kembali kurus?nak tahu apa makanan yang dia amalkan sepanjang consume islim?nak tahu apa kelebihan bila anda makan islim.

Islim ni Produk keluaran bumiputera,ada kelulusan KKM,GMP & HALAL juga.100% diperbuat daripada bahan semulajadi.tiada kesan sampingan seperti cirit birit,loya,sakit perut,pening atau sebagainya.

Anda perlukan produk ini,apa tunggu lagi Whatsapp kami sekarang 0187690944 / 0139296308

Kehebatan Serum Glowing

Bermacam-macam serum dah anda pakai?namun tidak nampak hasilnya?kenapa anda tidak mencuba serum keluaran DMS360.


14717316_750830228388032_6869761440547246562_n 14089300_721526941318361_735625060220927810_n 14494625_741633185974403_5897627376966379820_n

TAHUKAH ANDA KEHEBATAN SERUM GLOWING INI:
💝 PORI BESAR boleh mengecil
💝 JERAWAT boleh hilang
💝 KUSAM boleh putih gebu
💝 JERAGAT boleh glowing
💝 Tiada kesan pengelupasan
💝 Berteknologi tinggi
💝 Tiada kesan sampingan
💝 Selamat digunakan

KENAPA SERUM Vitamin C Sangat Best ?
💝 Sebab selesa sangat bila pakai
💝 Tak melekit langsung
💝 Cepat menyerap
💝 Tak berminyak
💝 Muka jadi segar dan lebih anjal
💝 Senang mudah dipakai

HARGA RM 70.00 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)

JIKA BERMINAT UNTUK MENEMPAH SILA KLIK SINI

LAYARI PAGE FACEBOOK KAMI UNTUK INFO LANJUT

Manjejue Beauty Shop

Cerahkan Kulit Dengan Glutax

impikan kulit cerah sekata,bukan sahaja cerah diwajah malah seluruh badan juga inginkan kecerahan yang optimum.Belum jumpa produk yang mampu mencerahkan kulit anda?Dapatkan Glutax anda sekarang.

GLUTAX PUTIH GEBU DAN BERKILAUAN BAK REMAJA
SESUAI UTK LELAKI..WANITA ( SEMUA PERINGKAT UMUR )
– BEBAS JERAWAT, PARUT DAN BINTIK HTAM
– MEMBANTU MEUTIHKAN KULIT KESELURUHAN BADAN , WAJAH ,
– IA MENGECUTKAN JERAWAT DIWAJAH
– MENGURNAGKAN KEDUTAN DAN GARIS HALUS
– IA MELEMBAPKAN KULIT WAJAH
– IA MENAMBAHKAN KOLAGEN DALAM KULIT BAGI MENEGANGKAN KULIT WAJAH
– MENGANDUNGI KANDUNGAN ANTIOKSIDA YG MELAMBATKAN PROSES PENUAAN

12072797_1643530745885708_1107895919897848048_n

15598_1082971105064282_6624356065120984903_n

GLUTAX DERMAX SUPERSKIN

HARGA RM100/1BOTOL

2BOTOL RM150

JIKA BERMINAT UNTUK MENEMPAH SILA KLIK SINI

LAYARI PAGE FACEBOOK KAMI UNTUK INFO LANJUT

Manjejue Beauty Shop

Produk Kuruskan Badan

GEMUK?BOROI?TEMBAM?CHUBBY?
Anda mempunyai masalah di atas?sering diejek dengan kata-kata yang menyakitkan hati?selalu menangis mengenang nasib badan yang tak pernah kurus-kurus.Rasa bagai tiada harapan?

Buang semua pemikiran sebegitu kerana saya sedia membantu anda.Inginkan berat badan ideal seperti zaman anak dara dahulu?saya akan realisasikan Impian anda.Nak tahu bagaimana caranya?

Memperkenalkan Produk islim,keluaran Dermax superskin.Produk terlaris abad ini,Mempunyai beratus-ratus testimoni

12086757_1070999166257153_411836667_n

PRODUK ISLIM (RM80)

Islim ( Slimming herb )
Khasiat
〰〰〰
-Menurunkan Berat Badan
– Melangsingkan dan Mengecilkan Perut Menggeleber
– Membakar dan Menguraikan Lemak Tepu
– Mengurangkan Nafsu Makan dan Melawaskan Pembuangan Air Besar
– Melancarkan Sistem Pencernaan
– Menegangkan dan Membentuk Otot Perut

INGIN MELIHAT TESTIMONI YANG DAH BERJAYA KURUS SILA KLIK SINI

JIKA BERMINAT UNTUK MENEMPAH SILA KLIK SINI

LAYARI PAGE FACEBOOK KAMI UNTUK INFO LANJUT

Manjejue Beauty Shop

Masalah Jerawat pada wajah

Tanpa kita sedari hampir 60% rakyat malaysia mempunyai masalah kulit wajah terutamanya JERAWAT.Golongan wanita adalah paling ramai yang mengalami masalah jerawat ini.Tahukah anda jerawat jika tidak diubati akan menjadi lagi parah dan membuatkan kulit anda bertambah teruk dan meninggalkan parut-parut yang menjengkel kan di wajah anda.

Apakah alternatif anda untuk masalah sebegini?biarkan sahaja?hanya mampu berserah?itu bukan penyelesaiannya.Abad ini pelbagai skincare di keluarkan oleh Syarikat-syarikat pengeluar produk kecantikan.Untuk memastikan produk yang anda guna itu selamat dan berkesan anda harus memilih produk Yang terbaik.

Produk Dms360 merupakan produk yang paling sesuai untuk wanita kulit asia yang mempunyai masalah jerawat.Tiada pengelupasan,tiada gatal-gatal atau kemerahan.Produk ini lebih jimat dan berbaloi dengan harga nya

12092279_1070999116257158_1850308032_n

Memperkenalkan Set lengkap DMS360

-Sabun Honeydew,Krim Siang,Krim Malam,Serum Glowing & Cream360

HARGA : RM260

JIKA BERMINAT UNTUK MENEMPAH SILA KLIK SINI

LAYARI PAGE FACEBOOK KAMI UNTUK INFO LANJUT

Manjejue Beauty Shop