Category Archives: Uncategorized

Tambah side income

DROPSHIP

“Nak berniaga tapi takde modal?
Takde kedai?
Taknak simpan stok barang?
Jangan risau semua tu !Inilah peluang keemasan untuk anda tambah pendapatan part-time ataupun full-time !
Berniagalah secara dropship produk-produk kecantikan dan kesihatan yang betul-betul laris dan margin tinggi !

Anda berminat untuk menjadi Agen Dropship  ?

5 kelebihan yang anda akan dapat :
1. Tak perlu simpan stok barang.
2. Tak perlu keluarkan modal.
3. Tak perlu pos barang.
4. Keuntungan daripada hasil jualan .
5. Repeat order dari customers.

Anda cuma perlu 
1. Promote produk 
2. Closing Customer
3. Serahkan tracking number produk yang kami pos kepada customer anda.

Nak tahu lebih lanjut? 
SMS / WhatsApp sekarang ke nombor 0139296308( Jue ) untuk maklumat lanjut.
Terima kasih.   

SERUM STEMCELL PENGUBAT JERAGAT,JERAWAT



14117911_1222198447830649_894559679045388580_n 14292384_1233588606691633_3308434992077414472_n

KEHEBATAN SERUM STEMCELL…..
 Tak Payah nak suntik2!!! 💉💉💉
 Tak Payah telan2!!! 🙊🙊🙊
✔ Hanya sapu je pada muka!!! 👸👸👸

👄 Serum meresap sampai 7 lapisan kulit taw!!!
👄 Kesan seawal 3 hari!!!
👄 100% ekstrak epal!!!
👄 Kulit muka semakin anjal & cerah berseri2 5x awet muda!!!
👄 Tak ada kedutan & garisan halus!!!
👄 Boleh hilangkan eyebag!!!
👄 Boleh merawat kulit yg rosak akibat guna kosmetik yg ada bahan kimia!!!
👄 Mampu mengecut & merawat jerawat, parut2 jerawat n jeragat

JIKA INGIN ORDER WHATSAPP SAYA TERUS 013-9296308

Kopi Montok

12273145_1086870978003305_109795603_n 12042908_1503822216578798_7448983287470881527_n 12178025_1512849329037967_1624013380_n 12270297_1086870981336638_2079905522_n

APA KELEBIHAN KOPI MONTOK???

◆ MEMBENTUK KEMBALI PAYU DARA

◆ MENGANJALKAN PAYU DARA YG KENDUR

◆ PAYU DARA MENJADI LEBIH BULAT DAN MONTOK

◆ MEMBESARKAN PAYU DARA YG KECIL

◆ MENAIKKAN DAN MEMEJALKAN PUNGGUNG

◆ MEMBENTUK KEMBALI BENTUK BADAN YG RAMPING

◆ MENAMBAH KEINGINAN UTK BERSAMA

◆ MENAMBAH TENAGA DAN MENGURANGKAN RASA LAPAR

Secawan kopi montok menjadikan anda wanita hebat dan menawan

1 botol 15 sachet

1 sachet sehari

Kesan nya??? MONTOKKKKKKKK

Ingin kelihatan montok?jom whatsapp untuk dapatkan produk ni 013-9296308

Mencerahkan kulit

Anda masih tercari-cari produk pencerahan untuk seluruh badan?Ada yang muka putih tangan gelap pula.Jangan risau kami ada sesuatu untuk anda..Iaitu Glutax keluaran Dermax Superskin 360


14657470_911700615641522_3240933249262747532_n 14695384_1245842328820679_1281836371154097396_n glutax

GLUTAX DERMAX SUPERSKIN 360
kenapa Glutax..?

10 X fair & glow skin effect
100 X pure Collagen whitening

Kebaikan :-
💋. Memutihkan warna kulit
💋 Meningkatkan keanjalan Kulit
💋 Membantu memulihkan kesan parut luka
💋 Mencegah perubahan warna ketika terdedah kepada cahaya matahari.
💋 Mengurangkan garis halus & kedutan
💋Melembabkan Kulit
💋 Anti-pigmentasi dan mencegah jerawat
HEBAT BUKAN??

RM100 UNTUK 1BOTOL

Berminat untuk mendapatkannya terus Whatsapp kami 0139296308

Kurus dalam masa 15 hari

10402472_974946672529070_206107678210477874_n 11025744_971410726215998_4139373093447441495_n

 

Ini lah dia owner Manjejue Beauty Shop iaitu Juliza binti jum.nak tahu apa rahsia dia kembali kurus?nak tahu apa makanan yang dia amalkan sepanjang consume islim?nak tahu apa kelebihan bila anda makan islim.

Islim ni Produk keluaran bumiputera,ada kelulusan KKM,GMP & HALAL juga.100% diperbuat daripada bahan semulajadi.tiada kesan sampingan seperti cirit birit,loya,sakit perut,pening atau sebagainya.

Anda perlukan produk ini,apa tunggu lagi Whatsapp kami sekarang 0187690944 / 0139296308

Cerahkan Kulit Dengan Glutax

impikan kulit cerah sekata,bukan sahaja cerah diwajah malah seluruh badan juga inginkan kecerahan yang optimum.Belum jumpa produk yang mampu mencerahkan kulit anda?Dapatkan Glutax anda sekarang.

GLUTAX PUTIH GEBU DAN BERKILAUAN BAK REMAJA
SESUAI UTK LELAKI..WANITA ( SEMUA PERINGKAT UMUR )
– BEBAS JERAWAT, PARUT DAN BINTIK HTAM
– MEMBANTU MEUTIHKAN KULIT KESELURUHAN BADAN , WAJAH ,
– IA MENGECUTKAN JERAWAT DIWAJAH
– MENGURNAGKAN KEDUTAN DAN GARIS HALUS
– IA MELEMBAPKAN KULIT WAJAH
– IA MENAMBAHKAN KOLAGEN DALAM KULIT BAGI MENEGANGKAN KULIT WAJAH
– MENGANDUNGI KANDUNGAN ANTIOKSIDA YG MELAMBATKAN PROSES PENUAAN

12072797_1643530745885708_1107895919897848048_n

15598_1082971105064282_6624356065120984903_n

GLUTAX DERMAX SUPERSKIN

HARGA RM100/1BOTOL

2BOTOL RM150

JIKA BERMINAT UNTUK MENEMPAH SILA KLIK SINI

LAYARI PAGE FACEBOOK KAMI UNTUK INFO LANJUT

Manjejue Beauty Shop

Kebaikan Skincare DMS 360

Skincare DMS360 merupakan skincare yang terbaik diAsia dan mendapat pengiktirafan itu.Tidak mustahil jika nama Skincare ini menjadi sebutan Ramai sehingga ke luar negara.

Didatangi dengan set asas nya yang mempunya Sabun Honey dew,Krim siang dan krim malam.Set asas ini mampu tahan selama 2 bulan pengunaan.

Antara kebaikan nya adalah :

DMS 360 yg TERBUKTI mampu merawat :-

yan-edit

🐵 Jerawat / Parut Jerawat
🐵Blackhead / Whitehead
🐵Cela / Tompokan Hitam
🐵Liang Pori Terbuka
🐵Jeragat / Pigmentasi
🐵Mencerahkan Kulit
🐵Sesuai Untuk Kulit Sensitif / Kering / Berminyak
🐵Meratakan Tona Kulit Muka
🐵Mengurangkan Kedutan / Garisan Halus
🐵Mengawal Minyak Berlebihan
🐵Memberi Kelembapan Kulit
🐵Memperbaiki / Mengaktifkan Sel Kulit Yg Rosak
🐵Melambatkan Proses Penuaan
🐵Menegangkan Kulit Muka